Bog - Bliv ven med dig selv


Bogen som kan gøre en forskel i dit liv

Bog-om-stress-og-depression.-Bliv-ven-med-dig-selv.


Bliv ven med dig selv -

en vej ud af stress, depression og angst.

udgivet på forlaget historia


Køb - klik her


Denne bog vil guide dig kærligt og sikkert gennem et forløb, som kan hjælpe dig ud på den anden side af stress, depression og angst. (klik evt. på ordene), eller give dig redskaber til at forebygge stress og depression.


Du får forklaringer, som giver dig en forståelse af det, der sker i dig, og du får konkrete redskaber til at lære dig selv bedre at kende, til at ændre dine tanker og handlinger og dermed påvirke dit liv.


Nu også som lydbog !!  


Læs den fordi:

"Hvis du bruger det, du har læst om i denne bog, så tænker og handler du anderledes, end du plejer, og så sker der noget andet. Du lytter til dig selv og tager alvorligt, hvad du hører.


Du kan stadig møde perioder i dit liv, der er svære af forskellige årsager. Det er et vilkår. Men nu kender du kroppens og psykens signaler. Du kan acceptere og rumme følelserne, du kan geare ned, og du kan bruge redskaberne.


Så gør det! Tag dig selv alvorligt - elsk dig selv og dit liv så meget, at du gør det. Så er mit formål med denne bog opnået".


Se en video hvor jeg fortæller om den her


Når du klikker HER kan du læse et kapitel om stress fra bogen


Bogen er skrevet på baggrund af 36 gruppeforløb jeg har haft for mennesker med stress, depression og angst. De redskaber jeg giver dig i bogen har bevist at de virker.


Læserne siger:


"Noget som virker"

"En fantastisk let læselig bog med gode øvelser bid for bid og noget som virker. Kan klart anbefales." - Gitte A


"Jeg er vild med den"

Virkelig fantastisk bog!!!!😊 fik den til morgen og har læst 1/ 3 del. Kan slet ikke lægge den igen... Fantastiske forklaringer/ sammenligninger....jeg er vild med den💗 - Kristina L


"Varm anbefaling - tilpas længde"

"Sikke en fin og meningsfuld bog, du har skrevet. “Bliv ven med dig selv” gav mig god mening, den fik mig til at føle mig positiv og smile ad mig selv. Den har gjort det lettere at slippe de tunge/dumme/deprimerende tanker".

Jeg vælger selv, ja, jeg SKAL ikke ud i min have, men det er det, jeg gerne vil, for det gør mig glad og tilfreds bagefter. Den stump græs, jeg “skal" klippe er besværlig, det er med hækkesaks, som er sløv, men den firkant er der, hvor jeg lægger mig og smiler til solen eller skyerne.

Jeg vil varmt anbefale din bog til alle. Den er sådan tilpas i sin længde også."

Charlotte B


"Interessante værktøjer"

"Har købt din bog Bliv ven med dig selv, har fået en masse interssante værktøjer som jeg så småt er begyndt at bruge og jo det hjælper takker af hele mit hjerte" Janne J


"Den bedste opskrift"

"Mariannes bog "Bliv ven med dig selv" og mindfulness er den bedste opskrift på at få det bedre, både hvis du er stressramt og også i al almindelighed, når vi har så travlt, at vi let kan komme til at glemme os selv.

Vær mod dig selv, som du behandler din bedste ven, det skaber i den grad overskud, som gør det, der er svært så meget lettere.

Jeg vil ønske Marianne rigtig meget held og lykke med bogen, også til dem der får glæde af den, mig selv inklusiv.

Tak for dig Marianne".

Inge Hooge


"Alle med stress skulle læse den"

"Jeg har læst din bog,nej hvor er den god. og den hjælper. Alle med stress skulle ved lov læse den" . Michael  Læs artikel om bogen fra dr.dk her

Psykoterapeut Marianne Bunch

Kontakt:

Psykoterapeut Marianne Bunch
Bjergsted Byvej 10, Bjergsted
4450 Jyderup
Danmark
Telefon: +45 30259333

Sådan får du styr på dit tankemylder og din uro med mindfulness.

Hent en meditation til mere ro, overskud og nærvær i din hverdag"

Lad dig guide til at være lige nu i stedet for at rejse ud i fortid eller fremtid.