Hvad siger folk


Referencer:


Udtalelser efter et terapiforløb

Tina :

"Jeg har været klient hos Marianne igennem et stykke tid. Jeg lider af PTSD og generaliseret angst. Marianne har været helt fantastisk og hun har givet mig nogle gode værktøjer til at arbejde videre på, ydermere har hun lært mig Mindfulness som er det bedste værktøj for mig og jeg bruger det hver dag.


Jeg har købt hendes bog " Bliv ven med dig selv" . Den er fantastisk og jeg slår stadig op i den og læser hvis jeg føler ' jeg er ved at få tilbagefald ' . Bogen kan helt klart anbefales 👍🏻

Har du brug for en jordnær og empatisk behandler, så vil jeg til hver en tid anbefale Marianne".


Bettina:

"Kære Marianne Du dumpede ned i mit liv, og ændrede alt 😊 Nu har jeg redskaberne til at kunne begynde at leve, i stedet for at overleve. Jeg tror ikke helt du har forstået hvad du har gjort for mig og mine børn... Jeg takker dig, af hele mit hjerte ❤️"


Malene:

"Sjældent møder man så varmt og forstående menneske. Jeg takker for at ha mødt dig. Du har den største indlevelse i mennesker og formår at få hul på selv den hårdeste facade. tak for dig :-)❤️"
Udtalelser efter et gruppeforløb:


"Jeg blev mødt"

"Hvor er det dejligt at blive mødt for hvem man er. For mig var det dig der gjorde en forskel."


 "Positiv mavefornemmelse"

"Den stille og rolige facon/tone gør virkelig at det her er noget man har lyst til. De værktøjer man får virker også, hvis man selv er indstillet på det. Man går herfra med en dejlig positiv mavefornemmelse."


"Gode redskaber"

"Jeg har fået rigtigt mange gode redskaber, der gør mit liv markant bedre."


"Jeg var tryg"

"Jeg har været tryg ved at åbne mig overfor dig og du har været lyttende og forstående."


 "Du er nærværende"

"Du er positiv, glad, imødekommende og lyttende. God til at skabe en tryg stemning i rummet. Dejlig nærværende."


"Gode kompetencer"

"Dejligt at få hjælp af en fagperson med kompetencerne og personligheden i orden. Du forstår at vende ens tankegang."


"Hjælp til at komme videre"

"Jeg har været igennem nogle ting som Marianne har givet mig nogle værktøjer til at arbejde med, nogen som man slet ikke kunne have tænkt på selv, og det har hjulpet mig rigtigt meget videre."


"Selvværd og mod"

"Jeg har fået meget mere selvværd og en masse gode redskaber, jeg kan tage med og bruge i min hverdag både socialt og i et arbejde. Det har været rigtigt rart at snakke med andre i samme situation. Har givet mig mere mod til at gøre mange flere ting end før jeg startede."


 "Det bedste der er sket for mig"

"Det er det bedste, der er sket for mig at være i denne gruppe. Marianne er hel fantastisk. Hun giver så meget, jeg kan arbejde med. Hun er så god verbal, at hun rammer hvor hun skal."


    "Ugens højdepunkt"

"Det har været det ugentlig højdepunkt for mig, at skulle være i samtalegruppe og drøfte min hverdag med folk i samme båd som mig."


    "Nu er jeg klar"

"Jeg har fået det meget bedre. Der er lys for enden af tunnellen. Klar til at komme tilbage i arbejde."


  Reference efter 1/2 år hos AS3

Marianne har været tilknyttet som coach hos os og har haft mange kandidater i 6- 12 ugers coachingforløb – alle vores kandidater har været utrolig glade for Mariannes måde at tilgå dem på, lige hvor de er - lige nu og her.

Marianne har været utrolig god til at vejlede vores kandidater i hvordan de lytter til sig selv – og hvordan de kan bruge hendes råd i enten private og/eller arbejdsmæssige sammenhæng.

Marianne er en stille og rolig person, der er der for dem der virkelig har brug for det – Marianne er en der har viden bag hendes ord.

Venlig hilsen | Best regards

Ida Marie Møller Team Koordinator Kontanthjælp
Og udtalelser om min bog ved at klikke her

Psykoterapeut Marianne Bunch

Kontakt:

Psykoterapeut Marianne Bunch
Bjergsted Byvej 10, Bjergsted
4450 Jyderup
Danmark
Telefon: +45 30259333

Sådan får du styr på dit tankemylder og din uro med mindfulness.

Hent 14. min. meditatione til mere ro, overskud og nærvær i din hverdag"

Lad dig guide til at være lige nu i stedet for at rejse ud i fortid eller fremtid.